کانون فرهنگی و اجتماعی بانوان شهرستان سراوان

شرح فعالیت ها و برنامه های کانون بانوان سراوان

کانون فرهنگی و اجتماعی بانوان شهرستان سراوان

شرح فعالیت ها و برنامه های کانون بانوان سراوان

تریبون آزاد جوانان،بانوان ونخبگان

تریبون آزاد جوانان،بانوان ونخبگان شهرستان سراوان با حضور معاون سیاسی اجتماعی استاندارجناب آقای جمشید نژاد11شهریور ماه سال 1393.یوسفی به نمایندگی از بانوان شهرستان سراوان بخش از مهمترین خواسته های بانوان را اینگونه بیان داشت.
 

 تخصیص بودجه واعتبارات در بخش صنایع دستی و ایجاد مراکز آموزشی از جمله مطالباتی هستند که می توانند به زنان منطقه ما در جهت رشد و نمایش هنرهای بومی ومحلی کمک شایانی داشته باشد.صنایع دستی این خطه متشکل از سوزن دوزی، سکه دوزی سفال گری و غیره می باشد که می تواند عیسی دمی تازه در اقتصاد نیمه مرده این مردم باشد.

ایجاد نمایشگاه های غذاهای سنتی و دست آوردهای بانوان نیزمی تواند منبع درآمد برای زنان سرپرست خانواده باشد.

زنان معماران آینده فرزندان این مرز و بوم اند این در حالی است که برای فراغت بانوان باید تمهیداتی در طراحی و کالبد شهر در نظرگرفته شود که ایجاد پارک های مربوط به بانوان؛ایجاد مجتمع های فرهنگی-تفریحی وفضاهای ورزشی مختص بانوان ازآن دسته است.هنوزفضای شهر مطلوبیت کافی را برای زندگی آسوده و در عین حال پویایی زنان دارا نیست که نیاز به تلاش واختصاص بودجه بیشتری دارد.

در نظر گرفتن راهکارهایی برای جلو گیری از به دام افتادن دختران جوان و بزرگسال به چنگال اعتیاد که برگزاری کلاسها وکانون های فکری از آن جمله است.

تشکیل کلاسهای آموزشی خانواده که می شود از آن برای آموزش والدین هم استفاده کرد.

تهیه بانک اطلاعاتی از نخبگان،فارغ التحصیلان دانشگاهی،زنان فاقد سرپرست وبد سرپرست و تامین امنیت شغلی این گروهها.

صدور مجوزماهنامه یا گاهنامه زنان و ایجاد خانه فرهنگ و ادب برای فعالان ادبی و فرهنگی.

باتوجه به اینکه زنان این خطه سرشار از ذوق هنری و ادبی می باشند نشر چنین ماهنامه ای می تواند به گسترش فرهنگ و ادب و هنر بومی کمک شایانی بکند.

باید به زنان اصالت واقعی بخشید و جایگاه حقیقی و واقعی زن را در جامعه مشخص کرد.باید باور فرهنگی مردم را اصلاح کردکه زن همانند مرد است و آزاد است سرنوشت فعالیت های خود را انتخاب کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.